​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Hocus pocus pilates pas!

30-07-2018

Zaterdag 30 juni was er zomerfeest bij Kindercentrum Hoorn-Centrum met het thema ‘Het Toverfeest’. De kinderen konden in de huid kruipen van een échte tovenaar.

Elk jaar organiseert Kindercentrum Hoorn-Centrum een zomerfeest. Dit keer waren alle medewerkers helemaal gekleed in thema. Dat maakte het extra feestelijk. De kinderen konden de hele dag leren toveren. Dit konden ze doen met gekleurd zand op een lichtbak of door bellen te toveren met de reuze bellenblaas. In de fotohoek konden ze een foto maken met toveraccessoires om zo een echte tovenaar te worden.

Het zomerfeest was ook een open dag. Iedereen was welkom in het kindercentrum; familie, vrienden, vriendinnen, kennissen en buren. Zo konden ze kennis maken met het kindercentrum, de groepsruimtes bekijken en met de medewerkers praten.

Heb je de open dag gemist en wil je de locatie op een ander moment bezoeken? Kom naar de wekelijkse inloopochtend op vrijdag van 9:30 tot 11:00 uur of bel om een afspraak te maken naar 088-2337000.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.