​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Hoera! BBL-kandidaten zijn geslaagd!

29-01-2021

Berend Botje maakt werk van leren en van leren maken we ook werk! Omdat er een te kort dreigt aan pedagogisch medewerkers zijn wij op 1 januari 2019 gestart met onze eerste Incompany BBL-klas (BBL = beroepsbeleidende leerweg). Een groep enthousiaste kandidaten meldde zich aan voor de 2 jaar durende opleiding tot pedagogisch medewerker, verzorgd door het Regio College Purmerend en Kinderopvang Berend Botje.

Het was voor velen behoorlijk hard werken de afgelopen jaren, de veiligheidsmaatregelen rondom Corona en digitale lessen maakten het er niet eenvoudiger op! Wij zijn dan ook extra trots op; Patricia, Irma, Saskia, Lisa, Martine, Renee, Dirk-Jan, Sylvia, Adriana, Oksana en Cora, dat zij hun diploma hebben behaald! Van harte gefeliciteerd!

Feestelijk moment

De kandidaten kwamen afgelopen woensdag 27 januari om beurten naar het centraal bureau om hun diploma in ontvangst te nemen. De geslaagden, in gezelschap van één naast familielid, werden apart ontvangen in de feestelijke coronaproof “drive through”. Ze werden kort toegesproken door hun mentor Karin en daarna mochten ze eindelijk het felbegeerde papiertje ondertekenen en bloemen van Gaby in ontvangst nemen. “Ik ben super trots op deze pedagogisch medewerkers dat ze het gehaald hebben en ook nog eens met prachtige cijferlijsten!” aldus Gaby.  

Terug naar overzicht