​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Hoera, een compleet overzicht van ons aanbod workshops & activiteiten

26-03-2018

Bij Berend Botje organiseren we regelmatig leerzame en leuke workshops die te maken hebben met baby’s, kinderen, opvoeden, veiligheid en noem maar op. Vanaf nu kun je al deze workshops eenvoudig terugvinden via www.berendbotje.nl/cursusaanbod.

Hier staat altijd een actueel overzicht van al onze workshops en activiteiten. Ook kun je je daar inschrijven voor de verschillende workshops. Wij vinden ontwikkeling belangrijk, zowel van kinderen als onze medewerkers, gastouders en aanstaande ouders. Als professionele organisatie dragen we graag een steentje bij aan de maatschappij. Dat doen we onder andere door de vele pedagogische kennis die we in huis hebben, via onder andere workshops te delen met iedereen die interesse heeft in de opvoeding en ontwikkeling van kinderen.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.