​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Hoera! Meer dan 150 appeltaartjes verkocht voor Stichting Hartekind!

18-04-2018

De afgelopen week zijn er door ouders en medewerkers van Berend Botje meer dan 150 appeltaartjes gekocht voor Stichting Hartekind! Een ontzettend mooi resultaat. Wij bedanken iedereen voor de bijdrage aan deze actie.

Hoera! Meer dan 150 appeltaartjes verkocht voor Stichting Hartekind!

Hart nodig
Dagelijks worden er in Nederland 4 kinderen geboren met een hartafwijking. En dagelijks ondergaan er 3 kinderen een openhartoperatie om te kunnen overleven. Helaas overlijdt er in Nederland nog elke 2 dagen een kind aan de gevolgen van een hartafwijking. Stichting Hartekind wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze hartekinderen verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn, met als motto: 'Kind zijn, hart nodig!'.

Appeltaartjesactie
Restaurant De Tuynkamer organiseert dit jaar voor de tweede keer een appeltaartjesactie voor Stichting Hartekind. Zij verkopen 2-persoons appeltaartjes voor € 6,- en de opbrengst van deze actie gaat naar Stichting Hartekind. Berend Botje steunt dit initiatief en wij boden ouders en medewerkers van 10 locaties de mogelijkheid om via ons een taartje te bestellen en zo een steentje bij te dragen aan de actie. En dat bleek een succes. Meer dan 150 heerlijke appeltaartjes werden besteld en woensdag 18 april op de locaties bezorgd. We hopen dat de taartjes gesmaakt hebben en nogmaals bedankt!

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.