​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Hoera, Peuterspeelgroep Hummelhof 50 jaar!

06-08-2021

Het is alweer 50 jaar geleden dat Peuterspeelgroep Hummelhof in Nibbixwoud werd geopend. Voor dit bijzondere jubileum hebben wij een leuke herinneringenpagina gemaakt. Daar lees je onder andere de interviews met oud-leidsters Jacqueline en Margriet waarin ze vertellen hoe het ‘vroeger‘ op de Hummelhof ging. Verrassend is dat er nog veel hetzelfde is; zoals een lokaal om te spelen en een lokaal om te knutselen, de Hummelhof-cd en de betrokkenheid van de ouders. Natuurlijk is niet alles meer hetzelfde; zo zijn de biscuitjes en limonade vervangen voor fruit en water/thee en gaan de thema’s niet meer mee met de seizoenen, maar komen ze nu vanuit de kinderen.

Naast deze interviews is er nog meer te ontdekken op de pagina. Zo is bijvoorbeeld ook het interview met Ruud te lezen die vroeger op de peuterspeelzaal zat, kun je een kruiswoordpuzzel maken of de groepsfoto’s door de jaren heen bekijken.

Feestweek
Het jubileum vieren we samen met de peuters in de tweede week na de vakantie met een feestweek vol leuke activiteiten (van 30 augustus tot 3 september). Het thema van deze week is heel toepasselijk ‘Wij vieren een feestje’! We gaan onder andere met de kinderen naar een fruitboer, organiseren een spelletjescircuit en buiten staat er een groot springkussen. De kinderen in het dorp worden ook betrokken bij het feest door een tekenwedstrijd en een wandelbingo.

Terug naar overzicht