​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Hoera! Positief GGD-rapport voor het gastouderbureau

10-12-2018

Hoe mooi is het als toewijding en professioneel handelen beloond worden? Ons gastouderbureau heeft op 20 november 2018 bezoek gehad van de GGD-inspecteur en dit heeft geleid tot een prachtig rapport. Ook deze keer hebben wij aan alle getoetste voorwaarden voldaan.

Alle locaties voor gastouderopvang, gastouderbureaus en kinderopvangcentra worden regelmatig bezocht door een inspecteur van de plaatselijke GGD. Daarna wordt een officieel inspectierapport geplaatst op https://www.landelijkregisterkinderopvang.nl/

De inspecties worden uitgevoerd om te controleren of kinderopvang- en gastouderorganisaties voldoen aan alle eisen uit de Wet kinderopvang. Op de eerste pagina (3) van het officiële rapport staan de belangrijkste gegevens: een overzicht van de algemene kenmerken van de organisatie en de geschiedenis. Op alle gebieden waar de GGD op controleert, onder andere de pedagogische praktijk en het beleid, veiligheid en gezondheid en de kwaliteit van het gastouderbureau, voldoet Gastouderbureau Berend Botje aan alle voorwaarden. Wij zijn erg trots op alle gastouders, bemiddelingsmedewerkers, administratief medewerkers en andere betrokken collega's die dagelijks alles op alles zetten om dit prachtige resultaat te behalen en behouden.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.