​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Hoera, we zijn finalist! Stem jij ook op ons?

19-04-2022

De stemronde is afgesloten. Wij zijn geëindigd in de top 3 van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2022 in de categorie Grootbedrijf! Enorm bedankt voor jullie stemmen. 

Berend Botje is finalist in de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2022. We zijn ervan overtuigd dat dit gelukt is dankzij het vertrouwen van 'onze’ ouders en de tomeloze inzet van alle medewerkers van onze mooie organisatie. Heel hartelijk bedankt daarvoor!

Dit jaar viert Kinderopvang Berend Botje haar dertigste verjaardag. Het behalen van de finale geeft dit jubileumjaar een extra feestelijk tintje. De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland vindt dit jaar voor de vijftiende keer plaats. De uitreiking van de prijs is op 25 mei 2022. Berend Botje is finalist in de categorie ‘groot’ en maakt ook kans op de publieksprijs!

Publieksprijs: stem op ons!

Voor de publieksprijs kan op één de finalisten gestemd worden. Stemmen kan tot 24 mei 2022. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als er zoveel mogelijk mensen op Berend Botje stemmen! Daarom vragen we je ons te steunen door je stem te laten horen. Je kunt op ons stemmen via de website Ondernemingsverkiezing Noord Holland of via onderstaande button.

Alvast bedankt voor je stem!

Terug naar overzicht