​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Ik ben een kunstenaar

14-06-2018

Bij Peuterspeelgroep De Minimolen hebben ze het thema ‘Ik ben een kunstenaar’. De groepsruimte is omgetoverd tot museum. Zo is er een museumdirecteur en moet je een toegangskaartje kopen bij de kassa om de kunst te kunnen bewonderen.

De kinderen mochten van thuis een kunstwerk meenemen wat in het museum te zien is. Zo is er een hele tentoonstelling aan de muur ontstaan. Deze kun je uiteraard alleen bekijken als je een toegangskaartje hebt gekocht bij de kassa.

De kinderen hebben natuurlijk ook zelf kunst gemaakt. Zo hebben ze schilderijen gemaakt geïnspireerd op Mondriaan en hebben ze geverfd met water. Het water werd bij de peuters toch echt verf met uitspraken als 'Juf juf, ik heb verf op m’n schoen! Wil je dat er voor me afhalen?' en 'Juf, de verf is op, mag ik nieuwe?'. Het pronkstuk van het museum is het kunstwerk waar ze met z’n allen aan hebben gewerkt. Een uniek stuk met onder andere dubbelzijdig tape en allerlei andere materialen.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.