​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Juf Petra neemt afscheid van Peuterspeelgroep Pierewiet

08-12-2020

Al vanaf dat ze 18 jaar was, zat ze in het vak waar ze nu afscheid van neemt. Juf Petra is jarenlang het vertrouwde gezicht geweest op Peuterspeelgroep Pierewiet in Enkhuizen. Collega’s hebben haar verrast met een coronaproof high tea.

Wie kent Petra niet? Heel veel kinderen hebben bij haar op de peuterspeelgroep gezeten. Veel van hen zijn nu zelf ouder en brengen hun peuter ook naar de Pierewiet. Het leuke is dat Petra ze bijna allemaal kent! Petra speelde graag spelletjes op de groep met de kinderen en zong graag liedjes. Ze ging altijd helemaal op in de feestdagen samen met de kinderen. Ze maakte er steeds weer iets speciaals van voor de kinderen en zelf genoot ze ook enorm. Een luisterend oor en altijd begripvol: ze leefde echt mee met de gezinnen van de peuters.

Ook als collega werd ze enorm gewaardeerd. De fancy fairs op de Pierewiet waren altijd succesvol, onder andere door de inzet van Petra. Nu nam ze dan toch afscheid en werd ze door haar collega’s verrast met een coronaproof high tea. Het bloed stroomt echter waar het niet gaan kan… Want ze heeft al beloofd dat wanneer het weer veilig genoeg is, ze graag langs komt als voorleesjuf! We hoeven haar dus toch niet helemaal te missen. Bedankt Petra voor je enthousiasme en inzet, we wensen je het allerbeste toe!


Regiomanager Linda overhandigt bloemetje aan Petra tijdens de coronaproof high tea

Terug naar overzicht