​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kerstcadeaus gezocht!

06-12-2019

Wij steunen dit jaar weer de kerstactie van Puur for Kids. Met deze actie helpen we mee met het inzamelen van kerstcadeaus voor kinderen van gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank in West-Friesland, Alkmaar en Langedijk. De actie start op vrijdag 6 december en meedoen kan tot en met dinsdag 17 december.

Hoe doe je mee?
Op zeven locaties hebben wij een mooie kerstboom staan met daarin kaartjes van Puur for Kids. Op de kaartjes staat of het voor jongens of voor meisjes is gecombineerd met verschillende leeftijdscategorieën. Haal een kaartje naar keuze uit de boom, koop een leuk cadeau dat bij het kaartje past en pak het in. Plak het kaartje op het cadeau en leg dit onder één van onze kerstbomen. 18 december worden de cadeautjes opgehaald en vóór kerst worden ze persoonlijk afgeleverd aan de gezinnen.

Deze Berend Botje locaties doen mee:

- Centraal bureau – De Oude Veiling 6 Zwaag

- Kindercentrum Hoorn-Huesmolen – De Huesmolen 222 Hoorn 

- Kindercentrum Hoorn-Centrum – Lambert Meliszweg 1 Hoorn

- Kindercentrum Hoorn-Kersenboogerd  – Dubloen 98 Hoorn

- Kinderdagverblijf Enkhuizen – Sebastiaan Centenweg 199 Enkhuizen

- Kindercentrum Midwoud  – Tripkouw 32 Midwoud

- Kindercentrum De Goorn – Kantbeugel 1a De Goorn

Geen tijd om een cadeau te kopen?
Er hangen ook kaartjes in de boom met daarop het verzoek om een geldbedrag van € 7,00 te doneren. Met dit geldbedrag krijgen kinderen van 13 t/m 18 jaar een bioscoopbon cadeau.

Meedoen zonder kaartje
Ook zonder kaartje kun je een cadeau inleveren of geld doneren! Geef bij het inleveren van een cadeau aan op de verpakking voor wie het cadeau geschikt is: voor een jongen of een meisje en van welke leeftijd. De financiële bijdrage kan je overmaken naar bankrekeningnummer NL22RABO0337697787 ten name van Vereniging Junior Kamer WF, onder vermelding van Bioscoopkaartje.

Naast onze locaties zijn er nog veel meer adressen en bedrijven die deze actie steunen, waaronder de West-Friese bibliotheken. Meer weten over de kerstactie? Kijk op de facebookpagina van Puur for Kids.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.