​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kinderboekenweek in Oostzaan

08-10-2019

Hoera, het is Kinderboekenweek! Tijdens deze week besteden we op al onze locaties extra aandacht aan (voor)lezen. Er wordt voorgelezen en volop gebladerd door verschillende (prenten)boeken. Onze locaties beschikken over het prentenboek van de Kinderboekenweek: 'André het astronautje op zoek naar Laika' van André Kuipers met illustraties van Natascha Stenvert. 

De kinderen van Kinderdagverblijf Oostzaan vinden het geweldig! Tijdens deze week worden ze iedere dag voorgelezen door verschillende leerlingen van groep 7 en 8 van OBS Noorderschool. Wij vinden het super gezellig en leren gelijk nieuwe woordjes en de leerlingen leren actief voor te lezen! Fijn om zo'n leuke samenwerking te hebben met school. Na het voorlezen bladeren we zelf ook vrolijk door de prentenboeken die in onze leeshoek te vinden zijn! 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.