​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kindercentrum Den Ilp opnieuw ingericht!

11-06-2020

Onze collega’s in Den Ilp hebben tijdens de corona-sluiting niet stilgezeten. Omdat we alleen open waren voor noodopvang, konden deze kinderen opgevangen worden op onze locatie in Landsmeer zodat ze met meer kinderen konden spelen. Hierdoor hadden wij alle tijd en ruimte om de locatie aan te pakken, zodat het er weer spic & span uit zou zien wanneer we weer open mochten. 

Kindercentrum Den Ilp opnieuw ingericht!

We hebben al het speelgoed en andere spullen bekeken=schoongemaakt en opgeruimd. Vervolgens hebben we de locatie helemaal opnieuw ingericht. Zo hebben we nu in plaats van een timmertafel een super leuke toneelhoek en zijn er tal van nieuwe spelmaterialen aangeschaft. Zo blijft de groepsruimte uitdagend en afwisselend, ook als je al langer bij ons bent.

We hebben ook aan de allerkleinsten gedacht. Er wordt binnenkort namelijk een grote grondbox geplaatst. Het voordeel hiervan is dat de baby’s meer ruimte hebben om te spelen, rollen en tijgeren. Doordat de grondbox op de grond staat, hebben de baby’s ook mogelijkheid tot interactie met andere kinderen.

Al met al biedt de verandering van de locatie voor alle leeftijden nieuwe mogelijkheden. Wij zijn in ieder geval enorm benieuwd wat we samen allemaal gaan ontdekken!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.