​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kindercentrum Edam geeft een feestje! Kom je ook?

01-05-2019

Kom naar de gezellige open dag van Kindercentrum Berend Botje Edam-Volendam en steun De Dierenbescherming! Vrijdag 14 juni van 16:30 tot 19:30 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in het kindercentrum en is er van alles te doen!

 

Goede doelenmarkt
Elk jaar organiseert het kindercentrum, gevestigd aan Keetzijde 18a, een gezellige open dag. Tijdens deze dag is er een goede doelenmarkt en een feestelijk programma voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom! Je kunt je laten schminken, er zijn spelletjes en nog veel meer leuke activiteiten en je steunt er ook nog eens De Dierenbescherming. Deze stichting is gekozen door de BSO kinderen na een stemming. De kinderen hebben prachtige kunstwerken gemaakt, die ze deze dag verkopen om geld in te zamelen.

Meer informatie
De open dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderopvang bij Berend Botje. Je kunt een kijkje nemen in de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen. Zien we jou ook vrijdag 14 juni tussen 16:30 en 19:30 uur? Je bent van harte welkom!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.