​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kindercentrum Hoorn-Centrum en Oostzaan uitgeroepen tot best beoordeelde locaties van Berend Botje

20-07-2017

Naast de landelijke verkiezing hielden we bij Berend Botje ook een interne verkiezing. De hoogst-beoordeelde locatie verdiende ook een prijs.

Hoge cijfers
Omdat de cijfers zo dicht bij elkaar zaten, besloten we ook een tweede prijs uit te reiken. Kindercentrum Hoorn-Centrum won de eerste prijs met een 9,2 en Kindercentrum Oostzaan de tweede prijs met een 9,1.

Verrassende prijsuitreiking
Alien Alberts ging als verrassing, met de prijzen, langs bij de winnende locaties. Hoorn-Centrum heeft een speelgoedbon ter waarde van €500, een tipi-tent én een taart gewonnen. Locatie Oostzaan won ook een tipi-tent, een taart én een speelgoedbon van €250. De kinderen en medewerkers waren ontzettend verrast met dit geweldige nieuws. De kinderen mochten de cadeaus uitpakken. Welverdiend! 

Beste kinderopvangketen van Nederland
Naast deze interne verkiezing, is Kinderopvang Berend Botje op 15 juni 2017 met een gemiddelde beoordeling van 8,8 uitgeroepen tot de ‘Beste kinderopvangketen van Nederland’! Onze organisatie deed mee aan de landelijke Opiness Kinderopvang Awards, waarbij verschillende kinderopvangorganisaties door hun klanten werden beoordeeld.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.