​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kindercentrum Hoorn-Huesmolen geeft een tropisch feestje! Kom jij ook?

22-05-2019

Kom naar de zomerse open dag van Kindercentrum Berend Botje Hoorn-Huesmolen met leuke activiteiten! Zaterdag 29 juni is iedereen tussen 10:00 en 13:00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen in het kindercentrum. Er is van alles te doen!

Het kindercentrum (gevestigd aan De Huesmolen 222) organiseert een gezellige, zomerse open dag. Tijdens deze dag is er een feestelijk programma voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom. Het thema van de open dag is ‘tropisch paradijs’ dus activiteiten als limbo dansen, ijsjes stempelen en fruitcocktail bekers versieren kunnen dan ook niet ontbreken!

Meer informatie
De open dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderopvang bij Berend Botje. Je kunt een kijkje nemen in de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen. Zien we jou ook zaterdag 29 juni tussen 10:00 en 13:00 uur? Je bent van harte welkom!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.