​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kindercentrum in Grootebroek bakt voor KiKa

16-03-2022

Berend Botje zet zich graag in voor goede doelen, óók bij Kindercentrum Stede Broec. Samen met de kinderen zijn we in ‘aan de bak’ gegaan voor KiKa (KinderenKankervrij). Afgelopen week hebben de peuters in Grootebroek overheerlijke cupcakes gebakken. De gehele opbrengst doneren wij aan KiKa.

Het leek namelijk wel een bakkerij op onze locatie in basisschool ’t Vierspan, locatie Woud! We hebben zelf ingrediënten voor de cupcakes verzameld en natuurlijk de cupcakes zelf gebakken. Wat was het gezellig om zo samen koekjes te bakken, de een woog de ingrediënten af terwijl de ander alles aan het mengen was. Toen het deeg klaar was, werd dit in de cupcake vormpjes gegoten. Hup in de oven en wachten maar… Nadat de cupcakes afgekoeld waren mochten we allemaal proeven, want we moeten natuurlijk wel zeker weten dat ze lekker smaken! 

Nadat de cupcakes waren goedgekeurd, ging ons kraampje open! Ouders en andere bezoekers konden onze cupcakes voor 1 euro per stuk kopen. En de kinderen waren erg fanatiek, want we wilden zoveel mogelijk geld ophalen voor de zieke kinderen. 

Terug naar overzicht