​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kindercentrum Landsmeer ontvangt TipTop-bokaal!

05-11-2021

Wat zijn we trots op onze kanjers van Kindercentrum Landsmeer. Het was een lastige periode door corona(maatregelen) en groot personeelstekort. Tevens kwamen zij ook nog gedeeltelijk zonder locatieleidinggevende te zitten. Desondanks zette het team hun beste beentje voor en gingen ze ervoor! Daar zijn we bij Berend Botje natuurlijk onwijs trots op.

Afgelopen maandag is pedagogisch directeur Gaby langs geweest op het kindercentrum aan de Van Beekstraat om de Berend Botje TipTop-bokaal uit te reiken. TipTop staat voor Toonaangevend, Initiatiefrijk, Persoonlijk, Toegewijd, Ontwikkelingsgericht en Plezier. En dat is precies wat het team van Landsmeer is! 

Gaby is langs geweest op alle groepen om uit te leggen wat de bokaal inhoudt en waarom juist zij deze verdienen en dat we ontzettend blij zijn met het team. 

Helaas kampen we nog steeds met personeelstekort binnen onze organisatie en zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Ben jij klaar om een nieuwe uitdaging uit te gaan? Bekijk dan nu onze vacatures. 

Terug naar overzicht