​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kindercentrum omgetoverd tot theater tijdens open dag

07-10-2019

Zaterdag 21 september vierde Kindercentrum Berend Botje Hoorn-Centrum haar jaarlijkse open dag & zomerfeest. Het kindercentrum werd omgetoverd tot een prachtig theater, want het thema van de open dag was ‘Wij gaan naar het theater’. Alle groepsruimtes waren veranderd in theaterzalen, waar allerlei leuke activiteiten te doen waren voor kinderen en ouders.

Voor de ingang van het kindercentrum lag de rode loper uit voor de kinderen, ouders, vrienden, familie en andere geïnteresseerden. Je kon je laten schminken bij de afdeling ‘visagie’, theatertjes knutselen en op de foto gaan als een echte filmster. In één van de groepsruimtes draaide een spannende film, waarin de kinderen van de bso de hoofdrol speelden. Uiteraard kon je tijdens de film smullen van een bakje popcorn!

Ook in de mooie natuurontdektuin bij het kindercentrum was het spannend! Net als in het boek Wij gaan op berenjacht slopen de kinderen door de natuurontdektuin, op zoek naar de beer.

Het was een geslaagde dag en voor geïnteresseerden een mooi moment eens kennis te maken met Kindercentrum Berend Botje Hoorn-Centrum. Wil je ook eens rondkijken? Neem dan gerust contact met ons op! 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.