​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kindercentrum Stede Broec houdt een online voorleesontbijt

22-01-2021

Woensdag 20 januari was het Nationale Voorleesontbijt. Dit jaar zag dat er heel anders uit dan normaal. Maar daar hadden de medewerkers van Kindercentrum Stede Broec locatie Woud wat leuks voor verzonnen: een online voorleesontbijt via Microsoft Teams!

Een week van te voren kregen de kinderen van het kinderdagverblijf en de peuterspeelgroep in Grootebroek een uitnodiging in de Berend Botje OuderApp. Normaal gesproken wordt er een speciale gast uitgenodigd op locatie en mogen de kinderen in pyjama komen om gezamenlijk te ontbijten. Voor de kinderen die noodopvang hebben, werd er wel een klein feestje georganiseerd samen.

Stephanie leest voor uit Coco kan het! 

Om 10:00 uur was het dan zover: het online voorleesontbijt. Stephanie zat er samen met de kinderen van de noodopvang helemaal klaar voor! Langzaamaan kwamen er wat blije kindergezichtjes in beeld. Wat was het leuk om elkaar weer even te zien en te horen. Tijdens het online voorleesontbijt heeft Stephanie voorgelezen uit het boek ‘Coco kan het!’ van Loes Riphagen (prentenboek van het jaar).

Het was ontzettend leuk en gezellig. Regelmatig waren er lachjes en brabbels te horen van de kinderen die thuis waren.

We hopen jullie snel weer in het echt te zien en samen een boek te lezen.  

Terug naar overzicht