​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kinderdagverblijf Enkhuizen bestaat 15 jaar!

10-09-2019

Op zaterdag 7 september vierde Kinderdagverblijf Enkhuizen feest tijdens de open dag! De locatie bestaat dit jaar namelijk 15 jaar. Iedereen was welkom om dit mee te vieren. Er was van alles te doen.

Eerst even bellen blazen, daarna een acrobatendiploma halen, schilderen en djembé spelen en ook nog een rondje op de pony. Wat een feest! De kinderen deden allemaal enthousiast mee met de activiteiten.

Ook was er een rommelmarkt om geld in te zamelen voor de SamenLoop voor Hoop. Voorafgaand aan de open dag hebben we ouders gevraagd om kleding en speelgoed wat zij niet meer gebruikten te doneren, zodat we deze konden verkopen voor het goede doel. Onder andere uit de opbrengst van de rommelmarkt en veel vrijwillige bijdrages, konden we een cheque van € 300,- overhandigen aan de SamenLoop voor Hoop! Bedankt voor alle betrokkenheid.

 

open dag Kinderdagverblijf Enkhuizen

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.