​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kinderdagverblijf Enkhuizen geeft een feestje! Kom je ook?

23-07-2019

Kom naar de feestelijke open dag van Kinderdagverblijf Berend Botje Enkhuizen, we vieren dan ook onze 15e verjaardag! Zaterdag 7 september tussen 10:00 en 13:00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen op het kinderdagverblijf en is er van alles te doen.

Elk jaar organiseert het kindercentrum, gevestigd aan Sebastiaan Centenweg 199, een gezellige open dag. Dit jaar vieren wij tegelijk ons 15 jarig jubileum. Je kan jezelf laten schminken, paardrijden, schilderen en nog veel meer! Er is ook een springkussen aanwezig! Het belooft een feestelijk programma te worden voor kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom!

Tijdens de open dag verkopen wij consumpties (€ 1,00) en tweedehands kinderkleding & speelgoed voor het goede doel: SamenLoop voor Hoop. LET OP: betalen kan alleen contant. 

Meer informatie
De open dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor kinderopvang bij Berend Botje. Je kunt een kijkje nemen in de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen. Zien we jou ook zaterdag 7 september tussen 10:00 en 13:00 uur? Je bent van harte welkom! 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.