​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kinderdagverblijf Landsmeer is klaar voor Pasen!

29-03-2021

Aankomend weekend is het Pasen! De kinderen van Kinderdagverblijf Landsmeer zijn volop bezig met de voorbereidingen van dit gezellige feest. We zingen de leukste liedjes en lezen boekjes over de paashaas. 

Vaak horen we dat er heerlijke Paasbrunches worden georganiseerd of een rijk gedekte ontbijttafel. Gekookte eitjes kunnen daar natuurlijk niet missen. De kinderen van het kinderdagverblijf aan de Van Beekstraat hebben op hun zelfgemaakte fornuisje de eieren alvast gekookt. We roeren door de pan met, pas op!, heet water en houden de eieren goed in de gaten.

Wat hoort er nog meer op de ontbijttafel? Samen dekken we de tafel en bedenken we wat er op tafel hoort. Wij wensen iedereen alvast hele fijne Paasdagen en natuurlijk eet smakelijk tijdens het paasontbijt of -brunch ;). 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.