​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kinderen Het Reigernest welkom bij Berend Botje Edam-Volendam

28-12-2018

Per 1 januari 2019 sluit Kinderdagverblijf Het Reigernest in Edam haar deuren. Het kinderdagverblijf kan niet meer aan de hoge kwaliteitseisen voldoen die de overheid aan kinderopvanglocaties stelt. Het Reigernest en Kinderopvang Berend Botje hebben in goed overleg besloten dat Berend Botje de activiteiten van Het Reigernest overneemt.

Zowel de kinderen als een pedagogisch medewerker van Het Reigernest maken in het nieuwe jaar de overstap naar Kindercentrum Berend Botje Edam-Volendam. Het kleurrijke en ruim opgezette pand biedt hele dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. De grote buitenspeelruimte geeft de kinderen volop de mogelijkheid om te spelen en ontdekken. Naast het kindercentrum ligt het ‘Singelveld’ met onder andere een skatebaan en voetbalveld. De kinderen van Het Reigernest starten samen in een nieuwe groep met hun vertrouwde pedagogisch medewerker. 

Ouders en andere geïnteresseerden die de locatie van Berend Botje Edam-Volendam willen bezoeken, zijn wekelijks op vrijdag tussen 09:30 en 11:00 uur welkom voor een rondleiding en nadere informatie. De eerstkomende inloopavond is op woensdag 13 maart 2019 tussen 19:00 en 20:30 uur. Het is ook mogelijk om een afspraak voor een ander moment te maken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met telefoonnummer (088) 23 370 00 of mailen naar kinderopvang@berendbotje.nlTerug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.