​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kinderen van de St. Nicolaasschool winnen 2e prijs van de ‘back to school-actie’

21-11-2017

Berend Botje vindt een goede samenwerking met het basisonderwijs heel belangrijk én buiten spelen ook! Daarom brachten de medewerkers van Berend Botje persoonlijk tasjes met stoepkrijt langs de basisscholen. Alle kinderen werden opgeroepen om hun creativiteit te bundelen en het schoolplein op te vrolijken met een kleurrijk kunstwerk. Het meest creatieve, origineelste en mooiste kunstwerk maakte kans op een leuke prijs.

 

Een hoop inzendingen
Talloze foto’s van kleurrijke, griezelige, dierachtige en vooral veel vrolijke stoepkrijtkunstwerken stroomden binnen bij Kinderopvang Berend Botje. De organisatie daagde dit keer tijdens jaarlijkse ‘back-to-school’-actie de kinderen van diverse basisscholen uit een prachtig kunstwerk te maken met stoepkrijt. Uit de vele, prachtige inzendingen bleek wel dat de kinderen enorm veel plezier hebben gehad. Het was erg moeilijk om een winnaar uit te kiezen tussen alle mooie inzendingen. Daarom is besloten ook een tweede prijs uit te reiken.

Gefeliciteerd groep 3!
De gelukkige winnaar was groep 3 van de Sint Nicolaasschool in Nibbixwoud. Bedankt Indy, Marit, Thomas, Sofie en Emma voor jullie creatieve inzending! Veel voorleesplezier met de prijs! De kinderen van Peuterspeelgroep Hummelhof in Nibbixwoud mochten de prijs uitreiken.

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.