​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kinderopvang Berend Botje genomineerd voor ‘Beste grote kinderopvangketen van Nederland’

08-06-2017

Dit jaar is de 3e editie van de Opiness Kinderopvang Awards. Deze verkiezing is een initiatief van Tevreden.nl (het grootste gespecialiseerde onderzoeksbureau van Nederland) en Opiness.nl (een onafhankelijk online platform waar je dienstverleners kunt beoordelen en vergelijken). Net als vorig jaar doet Kinderopvang Berend Botje hier ook aan mee.

Trots!
Alle klanten hebben een vragenlijst ontvangen om hun eigen opvanglocatie en Berend Botje als organisatie te beoordelen. De verkiezing is inmiddels gesloten en de stemmen zijn geteld. Aan de hand van deze beoordelingen is Kinderopvang Berend Botje, samen met 2 andere organisaties, genomineerd voor de ‘Beste grote kinderopvangketen van Nederland’.

Uitreiking award
Op 15 juni 2017 worden de Opiness Kinderopvang Awards in Ede uitgereikt. Alien Alberts (directeur) is hier erg blij mee : “Het wordt een spannende week. Al vinden we het al een enorme eer om bij de laatste 3 te horen!”

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.