​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kinderopvang Berend Botje viert jubileumfeest in Sprookjeswonderland

22-05-2017

Alle Berend Botje-kinderen en hun ouders, gastouders en medewerkers waren uitgenodigd voor een feestelijk dagje uit naar Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Afgelopen zaterdag, 20 mei, vierden zij samen dat Kinderopvang Berend Botje alweer 25 jaar bestaat. 

Kinderopvang Berend Botje viert jubileumfeest in Sprookjeswonderland

Kinderopvang voor iedereen
In 25 jaar tijd ging Kinderopvang Berend Botje van één zolderkamer naar ruim 50 locaties en van enkele kinderen bij gastouders tot ruim 3200 kinderen. Dit opmerkelijke succes is o.a. te danken aan directeur Alien Alberts die Kinderopvang Berend Botje in 1992 oprichtte. Haar doel was en is nog steeds: kinderopvang bereikbaar maken voor alle ouders én kinderen.

Iedereen heeft genoten
Naast de blije gezichten van de kinderen en ouders, kwam het succes ook terug in de hartverwarmende reacties van bezoekers: “Nou wij hebben veel plezier gehad Berend botje. Het was weer goed geregeld maar ben niet anders gewend van jullie” en “Het was super leuk, de kinderen hebben genoten! Dank jullie wel, ook voor de cadeautjes!”

Dank voor alle hulp
Mede door de inzet van de grote groep enthousiaste medewerkers van Kinderopvang Berend Botje werd het een onvergetelijke dag! Een aantal sponsoren droegen bij aan een leuke goodiebag voor elk gezin. De attracties van het park zorgen altijd voor veel plezier. Op deze feestdag was er bij het kasteel van Violinde ook een heus Berend Botje-plein en een Berend Botje-picknickplaats. Hier werd geknutseld, geschminkt, bijgepraat én er was een inleverpunt voor Stichting Jarige Job.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.