​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kinderopvang Berend Botje wordt gewaardeerd! Tevredenheidsonderzoek afgerond.

10-03-2021

Afgelopen periode hebben we een tevredenheidsonderzoek onder klanten gehouden. De resultaten zijn bekend en we zijn heel trots op de uitslag! Team Berend Botje wordt door de ouders enorm gewaardeerd en we scoorden mooie cijfers. Kinderopvang Berend Botje scoorde in totaal gemiddeld een 8.5.

Ouders konden cijfers geven aan bepaalde zaken zoals de pedagogisch medewerkers, de veiligheid en inrichting van de groepsruimte(s), de informatievoorzieningen en het persoonlijke contact. Daarnaast was er ook ruimte om zelf opmerkingen in te vullen en daar stonden veel mooie complimenten. Bij deze een greep uit de vele, mooie woorden:

"Berend Botje is een warme, liefdevolle, persoonlijke en gezellige opvang met lieve en enthousiaste medewerkers."

"Leidsters denken altijd goed mee, zijn heel lief voor de kinderen en er is een fijne sfeer. Ze weten feilloos aan te voelen wat een kind nodig heeft en wanneer; een warme knuffel of misschien een strengere toon."

"Fijne opvang, de kids worden altijd enthousiast opgevangen en er wordt altijd iets leuks met ze gedaan. Ze worden best verwend. Wij zijn dik tevreden."

"Fijne, betrokken en geintresseerde leidsters. Ook de leidsters van andere groepen kennen mijn kind bij naam."

"Er wordt heerlijk binnen- en buiten gespeeld, geknutseld en gezonden. Alle facetten komen goed aan bod."

Tevreden

Over het algemeen zijn ouders het meest positief over de enthousiaste en vakkundige pedagogisch medewerkers, de Berend Botje OuderApp en de leuke activiteiten die we met de kinderen doen.

Wat doen we met de verbeterpunten?

Uiteraard valt er op verschillende gebieden ook nog winst te behalen. We bekijken per opvanglocatie de resultaten en elke locatie krijgt een actieplan. Dit plan wordt ook gedeeld met de ouders van de betreffende locatie. 

Terug naar overzicht