​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kleuters van Basisschool Het Mozaïek uit Enkhuizen winnen boekenpakket

16-11-2017

Talloze foto’s van kleurrijke, griezelige, dierachtige en vooral veel vrolijke stoepkrijtkunstwerken stroomden binnen bij Kinderopvang Berend Botje. De organisatie daagde dit keer tijdens jaarlijkse ‘back-to-school’-actie basisscholen uit een prachtig kunstwerk te maken met stoepkrijt. Uit de vele, prachtige inzendingen bleek wel dat de kinderen enorm veel plezier hebben gehad. Een winnaar kiezen uit de vele creaties, was niet makkelijk. De hartverwarmende inzending van groep 1/2a van Het Mozaïek gaf de doorslag!

 

Hechte samenwerking met basisonderwijs
Berend Botje vindt een goede samenwerking met het basisonderwijs heel belangrijk én buiten spelen ook! Daarom brachten de medewerkers van Berend Botje persoonlijk tasjes met stoepkrijt langs de basisscholen. Alle kinderen werden opgeroepen om hun creativiteit te bundelen en het schoolplein op te vrolijken met een kleurrijk kunstwerk. Het meest creatieve, origineelste en mooiste kunstwerk maakte kans op een boekenpakket voor de hele school. Iedereen mocht tot 31 oktober 2017 een foto insturen van de creaties.

  

Winnaar
Na veel prachtige en enthousiaste inzendingen moest er toch een knoop doorgehakt worden. De winnaar is Basisschool Het Mozaïek uit Enkhuizen. “Op een mooie zonnige herfstdag ontdekten de kleuters van groep 1/2A de tas met stoepkrijt en niets kon ze meer tegenhouden. Heerlijk gingen ze aan de slag en zelfs een bezem kwam eraan te pas om de herfstbladeren aan de kant te vegen.” Aldus de juffen Roos en Daphne. De kinderen bedachten dat als zij de prijs zouden winnen, zij deze zouden schenken aan Basisschool het Driespan, locatie de Flosbeugel. “Na de vernietigende brand kunnen zij als geen ander het boekenpakket voor de hele school zeer goed gebruiken.” Berend Botje vond dit een heel bijzonder plan. Daarom is de prijs uitgebreid: één boekenpakket die Het Mozaïek mag overhandigen aan De Flosbeugel en één boekenpakket voor de school zelf!

   

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.