​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Knuffels mee en knuffels gekregen

04-10-2019

Vandaag was het dierendag bij Kinderdagverblijf Enkhuizen. De kinderen mochten allemaal hun knuffel mee, we hebben op papier voetstappen gemaakt met speelgoeddieren en verf en de dierenambulance kwam op bezoek.

De ochtend begon gezellig, want iedereen mocht zijn knuffel meenemen naar het kinderdagverblijf. We hebben alle knuffels beter gemaakt met een prikje, verband of een pleister, net zoals de dierendokter zou doen.

Daarna hebben we met verf pootafdrukken gemaakt van speelgoeddieren. En zo een spoor van voetstappen gemaakt op papier. We ontdekten dat een dinosaurus hele andere voetstappen heeft dan een paard of een tijger.

’s Middags kwam de dierenambulance bij ons kinderdagverblijf langs. We mochten allemaal in de dierenambulance kijken en er doorheen lopen. Wat een spullen passen er in de auto. En dat allemaal om dieren te redden. Als afsluiter kregen we allemaal een knuffel van de dierenambulance medewerkers.

Zo begonnen we de dag met knuffels en eindigden we er ook weer mee!

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.