​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Knutsel iets moois voor Sinterklaas

29-11-2017

Kinderopvang Berend Botje organiseert in Midwoud een leuke knutselactie. Alle kinderen mogen iets moois voor Sinterklaas maken en tussen 29 november en 5 december bij het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang komen inleveren.

De kinderen kunnen bijvoorbeeld een mooie tekening of een mooi knutselwerkje maken. Ze krijgen er bij het inleveren een leuk cadeautje voor terug. Berend Botje zal alle kunstwerkjes voor Sinterklaas verzamelen en op zijn verjaardag aan hem geven.

Opvang van 0 tot 13 jaar
Kindercentrum Berend Botje Midwoud is gevestigd aan de Tripkouw 32. Aan de ene kant van Basisschool De Koet is het kinderdagverblijf gevestigd en aan de andere kant de buitenschoolse opvang. Het kindercentrum biedt hele en halve dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Er is ook een peuterspeelgroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar, een goede voorbereiding op de basisschool.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.