​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Knutselwedstrijd: Maak jij de mooiste feesthoed voor Sinterklaas?

30-10-2017

Drie keer feest! Sinterklaas is bijna jarig, Berend Botje bestaat 25 jaar én wij zijn 10 jaar hoofdsponsor van de sinterklaasintocht in Hoorn. Dát moet gevierd worden! Daarom roepen wij alle kinderen op om mee te doen aan onze knutselwedstrijd! Maak een feesthoed voor de Sint en breng deze tijdens de intocht bij ons langs. Dan ontvang je in ieder geval een leuke attentie en maak je ook nog kans op een mooie prijs!

Knutselwedstrijd: Maak jij de mooiste feesthoed voor Sinterklaas?

Ook dit jaar wordt Sinterklaas onder luid gezang binnengehaald in Hoorn. Op zaterdag 18 november stapt de goedheiligman aan wal in de historische Hoornse haven. Ook dit jaar zijn wij trotse hoofdsponsor van dit gezellige kinderfeest, dat dankzij de enorme inzet van vele vrijwilligers elk jaar weer een groot succes is. Tijdens de intocht is Berend Botje aanwezig met een kraam op de Roode Steen, staan onze enthousiaste schminkers klaar en delen we feestelijke sinterklaasvlaggetjes uit. Ook is er weer een Berend Botje-kinderburgemeester die de Sint samen met burgemeester Nieuwenburg ontvangt op de kade.

Knutsel een mooie feesthoed en win!
Dit jaar organiseren we daarbij een extra  feestelijke knutselwedstrijd: Wie maakt de mooiste feesthoed voor Sinterklaas? Hoe je meedoet? Knutsel een feesthoed voor de Sint en lever deze in tijdens de intocht bij de kraam van Berend Botje op de Roode Steen. Iedereen die een hoedje langsbrengt, ontvangt een kleine attentie. Voor degene die de mooiste feesthoed maakt, is er een mooie prijs! Wij zien jullie graag op zaterdag 18 november!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.