​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kom gratis meespelen bij Peuterspeelgroep Hoorn-Kersenboogerd

13-09-2019

Heb jij of ken jij iemand met een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij de peuterspeelgroep van Berend Botje! Op woensdag 16 oktober is er van 9:00 tot 11:30 uur een meespeelochtend bij onze Peuterspeelgroep Hoorn-Kersenboogerd. Hier kun je samen met je peuter kennismaken met de peuterspeelgroep.

Wist je dat kinderen die naar de peuteropvang gaan de stap naar de basisschool veel makkelijker maken? Op de peuterspeelgroep, voorheen peuterspeelzaal, doen kinderen van 2 tot 4 jaar veel nieuwe vaardigheden op. Door samen te spelen, zingen, luisteren, dansen en knutselen, leren de kinderen contact met elkaar maken, samenwerken en samen delen.

Tijdens de meespeelochtend kunnen jij en je kind zelf ervaren hoe het er aan toegaat op de peuterspeelgroep. Er is een leuke activiteit voor de kinderen en voor de ouders staat koffie en thee klaar. Aanmelden is niet nodig, de ervaren medewerkers staan voor jullie klaar. Alle bezoekers krijgen ook een leuke goodie-bag.

Gratis meespelen bij Peuterspeelgroep Hoorn-Kersenboogerd
Locatie: Peuterspeelgroep Hoorn-Kersenboogerd, Dubloen 98, Hoorn
Tijd: 9:00 tot 11:30 uur
Aanmelden is niet nodig

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.