​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kom je binnenkijken bij Kindercentrum Edam-Volendam?

01-02-2021

Benieuwd naar kinderopvang van Berend Botje in Edam-Volendam? Kom dan langs tijdens de inloopavond op maandag 8 februari 2021 tussen 19:00 en 20:30 uur. Leidinggevende Renée ontvangt je graag om de locatie te laten zien en je alles te vertellen over kinderopvang bij Berend Botje. Meld je wel even aan via deze link in verband met de coronamaatregelen.

Kinderdagverblijf Berend Botje Edam-Volendam
De hoofdlocatie van Kindercentrum Edam-Volendam is makkelijk te bereiken en heeft voldoende parkeergelegenheid. Het kleurrijke en ruim opgezette pand, bestemd voor kinderdagverblijf, peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang, daagt kinderen op allerlei manieren uit om te ontdekken en te leren. In de grote centrale hal is er voor de kinderen veel ruimte om te spelen. Vanuit alle groepsruimten is er direct toegang tot de buitenspeelplaats, welke de kinderen volop mogelijkheid biedt om lekker buiten te spelen. Als aanvulling op de slaapkamers beschikt Kindercentrum Edam-Volendam ook over unieke buitenbedjes waar kinderen – met toestemming van de ouders – in de buitenlucht kunnen slapen.

Meer opvangvormen
Naast het kinderdagverblijf biedt Berend Botje ook peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang aan in Edam-Volendam. 

Op een ander moment binnenkijken?
Naast de inloopavond kun je ook op een ander moment bij het kinderdagverblijf of een andere Berend Botje locatie binnen komen kijken. Neem contact op voor een persoonlijke (digitale) rondleiding op een ander moment via 088-2337180 of dit formulier.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.