​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kom je binnenkijken bij Kindercentrum Stede Broec (Grootebroek)?

04-02-2021

Benieuwd naar kinderopvang van Berend Botje in Grootebroek? Kom dan langs tijdens de inloopavond op maandag 15 februari 2021 tussen 19:00 en 20:30 uur. Assistent leidinggevende Natascha ontvangt je graag om de locatie te laten zien en je alles te vertellen over kinderopvang bij Berend Botje. Meld je wel even aan via deze link in verband met de coronamaatregelen.

Kom je binnenkijken bij Kindercentrum Stede Broec (Grootebroek)?

Kindercentrum Stede Broec locatie Woud
Kindercentrum Stede Broec is gevestigd in basisschool 't Vierspan locatie Woud in Grootebroek. Het kinderdagverblijf wordt aangeboden in een speciaal ingericht lokaal van school met uitdagende speelhoeken van kinderen van 0 t/m 4 jaar. Een deel van de aula is verbouwd tot groepsruimte voor onze peuterspeelgroep en de bso. Regelmatig maken we gebruik van de gymzaal die zich naast onze groepsruimtes bevindt. De kinderen krijgen alle ruimte om te spelen, leren en ontdekken in nauwe samenwerking met school. Samen kunnen we een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn bieden aan kinderen van 0 tot 13 jaar. 

Opvangvormen
Bij Kindercentrum Stede Broec locatie Woud kan je terecht voor kinderdagverblijf (0 tot 4 jaar), peuterspeelgroep (2 tot 4 jaar) en buitenschoolse opvang (voorschoolse- en naschoolse opvang). Daarnaast is ook gastouderopvang mogelijk in Grootebroek. 

Op een ander moment binnenkijken?
Naast de inloopavond kun je ook op een ander moment bij ons kindercentrum in Grootebroek of een andere Berend Botje locatie binnen komen kijken. Neem contact op voor een persoonlijke (digitale) rondleiding op een ander moment via 088-2337180 of dit formulier.

Terug naar overzicht