​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kom je ook meespelen?

19-04-2018

Heb jij een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij onze peuterspeelgroep in De Weere. Op onze peuterspeelgroepen kunnen peuters samen met leeftijdsgenootjes spelen, leren en ontdekken. Onze lieve en deskundige medewerkers zorgen voor luiers, drinken en fruit. Door
samen te zingen, luisteren, dansen, spelen en knutselen, maken de kinderen contact met andere peuters en medewerkers. Zo raken ze gewend aan een groep en begeleiding door volwassenen.

Voordelen van peuteropvang bij Berend Botje

  • goede voorbereiding op de basisschool
  • wij regelen de administratie, ook met de gemeente
  • alle medewerkers zijn VVE geschoold
  • veel ruimte om te spelen en ontdekken: binnen én buiten


Kom ook spelen
Nieuwsgierig naar de peuterspeelgroep in De Weere? Kom dan op dinsdag 15 mei gezellig samen met je peuter meespelen tijdens onze speciale meespeelochtend. Van 9:15 tot 11:00 uur kunnen jullie kijken wat we allemaal doen op de peuterspeelgroep. Aanmelden is niet nodig, onze medewerkers staan voor jullie klaar. Wij kijken er naar uit, jullie ook?

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.