​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kom kijken bij Berend Botje Landsmeer

13-06-2017

Op zaterdag 16 september organiseert Kindercentrum Berend Botje Landsmeer een open dag. Ouders en kinderen, maar ook opa’s, oma’s en andere geïnteresseerden kunnen dan een goede indruk krijgen van de schitterende locaties en de professionele werkwijze van Berend Botje.

Kom kijken bij Berend Botje Landsmeer

Jong en oud maken tijdens de open dag kennis met de gezellige én uitdagende activiteiten die de kinderen bij Berend Botje ondernemen om de wereld om hen heen te ontdekken. Het thema van deze dag is Beestenboel, er worden deze dag diverse leuke activiteiten binnen dit thema georganiseerd voor de kinderen. Tijdens de open dag is iedereen welkom van 10:00 tot 12:00 uur aan de Van Beekstraat 5a in Landsmeer.

Meer informatie
Ben je benieuwd naar kinderopvang in Landsmeer? Kom dan gerust binnenlopen tijdens de open dag. Wil je onze locatie een andere keer komen bezoeken? Kom dan langs tijdens een inloopochtend, iedere woensdag tussen 9:30 en 11:00 uur. Of maak een persoonlijke afspraak via 088-2337000.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.