​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Krijgt een dier ook een pleister?

31-01-2018

Hoe vangt de dierenambulance eigenlijk dieren? En kun je ook een pleister plakken als een dier pijn heeft? Hoe worden ze verzorgd? De kinderen van Kindercentrum Hoorn-Huesmolen weten er alles van. Ze hebben bezoek gehad van de dierenambulance, super spannend en erg interessant voor de kinderen en onze collega’s.

De medewerkers van de dierenambulance kwamen langs in verband met De Nationale Voorleesdagen. De kinderen van Kindercentrum Hoorn-Huesmolen werden voorgelezen door één van hun medewerkers. Na het lezen mochten ze al hun vragen stellen, werden de werkzaamheden van de dierenambulance uitgelegd en voorgedaan met knuffeldieren én mochten ze nog even in de wagen kijken.

Tijdens de voorleesdagen kregen de kinderen nog meer spannend bezoek. De activiteiten voor de baby’s en peuters tijdens de voorleesweek werden afgetrapt met de komst van een brandweerman. Ook daar waren de kinderen natuurlijk erg van onder de indruk. Hij las voor uit het prentenboek van het jaar ‘Ssst! De tijger slaapt’. De dieren uit het boek boden de kinderen super veel inspiratie om leuke items te knutselen en spelletjes te spelen met elkaar.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.