​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kunst zien is kunst maken!

07-02-2018

Zwart en wit, licht en donker; het is voor kinderen erg fascinerend om naar te kijken. Maar nog meer om er zelf mee bezig te zijn. Kindercentrum De Goorn behandelt deze weken het thema ‘Kunst’ met de kinderen en samen met de pedagogisch medewerkers hebben ze daarom prachtige zwart-wit schilderijen gemaakt!

Ter inspiratie brachten de peuters een bezoek aan het gemeentehuis van De Goorn, waar op dit moment een zwart-wit expositie hangt. Het verschil tussen licht en donker was daarop goed zichtbaar en daar waren ze erg van onder de indruk.

Bij terugkomst pakten de kinderen een grote fles witte verf, en een grote fles zwarte verf en maakten met behulp van de verfcentrifuge prachtige creaties! Over twee weken ronden ze het thema af met een feestelijke expositie voor de ouders op de locatie.

Ben je ook nieuwsgierig naar de kunstwerken van de kinderen? Je bent van harte welkom om tijdens de inloopochtend te komen kijken! De inloopochtend van Kindercentrum De Goorn is wekelijks op vrijdag, van 9:30 tot 11:00 uur.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.