​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Kunstwerken voor Kika en Stichting Haarwensen

20-07-2018

Prachtige kunstwerken waren er te zien tijdens de open dag van Kindercentrum Oosthuizen vorige week zaterdag. Van de kinderen zelf, maar ook van een échte kunstenaar. Alles werd verkocht om het goede doel te steunen.

Bij Kinderdagverblijf Oosthuizen waren ze bezig met het thema ‘Ik ben een kunstenaar’. De open dag was in het verlengde van dit thema. De eigengemaakte kunstwerken werden verkocht voor het goede doel KiKa en Stichting Haarwensen. Kunstenaar Roy Valentijn van Njitnelav Art heeft mooie petjes gemaakt die ook werden verkocht. De opbrengst tot nu toe is € 350, maar dit is nog niet de eindstand!

Verder was er tijdens de open dag van alles te doen. De kinderen kregen een stempelkaart, waarmee ze allerlei activiteiten konden afstempelen. De activiteiten waren onder andere springen op het springkussen en sjoelen. Bij een volle stempelkaart mochten de kinderen een ponyritje maken.

De muziekvereniging van Oosthuizen was ook aanwezig. De kinderen mochten verschillende instrumenten ontdekken en proberen. Kortom; een gezellige en muzikale dag!.

Terug naar overzicht