​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Leerzame EHBO-workshop in Wognum

08-11-2019

Afgelopen maandagavond gaf Nick Swart van BHV-4-YOU een leerzame EHBO-cursus bij De Speulboet in Wognum. Hij vertelde de deelnemers meer over eerste hulp bij baby's en kinderen. Super leerzaam!

De vijftien aanwezigen leerden in één avond op een laagdrempelige manier meer over hulpverlening. Wat kun je het beste doen als een baby zich verslikt? En wat doe je in het geval van brandwonden? Hoe gaat reanimatie in zijn werk? Kortom: een heel interessante cursus waar je veel van opsteekt. 

Nick vertelde onder andere het één en ander over verslikking, vergiftiging, brandwonden en kleine ongevallen. maar ook de Heimlich-greep en de stabiele zijligging kwamen aan bod. 

Wil jij ook eens zo'n workshop 'eerste hulp baby's en kinderen' volgen? Berend Botje organiseert regelmatig in samenwerking met de deskundige instructeurs van BHV-4-YOU deze leerzame workshop. Iedereen mag zich aanmelden en deelname is gratis. Kijk eens in onze agenda voor cursussen bij jou in de buurt! 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.