​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Leerzame kennismaking met Berend Botje

27-03-2017

Kinderopvang Berend Botje heeft een mooi kinderdagverblijf in Enkhuizen voor hele en halve dagopvang. Kinderen kunnen hier samen spelen, leren en de wereld ontdekken! Ouders die kinderopvang Berend Botje nog niet kennen en benieuwd zijn naar de mogelijkheden, zijn van harte welkom op donderdag 13 april. Dan kunnen ze niet alleen de locatie bekijken, maar ook deelnemen aan een gratis workshop EHBO bij kinderen en baby’s!

Leerzame kennismaking met Berend Botje

Je weet maar nooit
Als ouder van jonge kinderen wil je er misschien niet aan denken, maar grote of kleine ongelukken zijn natuurlijk nooit uit te sluiten. Berend Botje biedt daarom ter kennismaking juist deze workshop aan. Een zeer ervaren docent, Frans Swart van BHV-4-YOU, vertelt wat je moet doen en waar je op moet letten als je kind iets overkomt. Hij doet dat deskundig, bevlogen én met gevoel voor humor. Frans bewijst dat je ook een ‘zwaar’ onderwerp met plezier kunt behandelen. De workshop is kort en gericht op de praktijk, je krijgt daarom geen officieel EHBO-certificaat.

Meedoen? 
Datum en tijd: donderdag 13 april van 19:30 tot 22:00 uur.
Locatie: Kinderdagverblijf Berend Botje Enkhuizen, Seb. Centenweg 199.

Aanmelden: stuur een mail naar workshop@berendbotje.nl met je naam, adres en telefoonnummer. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reageer snel!

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.