​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Logeren spannend? Niet voor de peuters in Onderdijk!

14-03-2018

Logeren vinden veel kinderen wel een beetje spannend. De peuters van Pippeloentje Onderdijk behandelen nu het thema 'Ik ga logeren' en leren alles over logeren. Zo ontdekken ze ook dat het helemaal niet zo eng is.

Binnenkort komt ook het logeerkonijn van Pippeloentje Onderdijk bij de kinderen thuis logeren! De peuters verzamelen zelf de spullen die het konijn mee moet nemen als hij gaat logeren, en doen dit in zijn koffertje. Bijvoorbeeld z'n eigen tandenborstel, kam en voorleesboekje.  Een mooie manier om het uit logeren gaan wat minder spannend te maken.

In de peuterspeelgroep is ook een slaapkamer ingericht, waar iedere dag door de kinderen het bed netjes wordt opgemaakt. Maar waar lekker gezeten kan worden om samen een boek te lezen. Het thema sluit goed aan bij de belevingswereld van de peuters en ze vinden dit reuze interessant.

  

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.