​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Luisteren naar De verhalen over alles

04-12-2018

De bso-kinderen van Hoorn-Centrum waren eregast bij de boekpresentatie van De verhalen over alles van Janna de Lathouder.

Spannend hoor, een schrijver ontmoeten! De bso-kinderen van Hoorn-Centrum kwamen vorige week naar Boekhandel Stumpel om een echte boekpresentatie bij te wonen.
Terwijl schrijver Janna de Lathouder de kinderen over haar nieuwste boek De verhalen over alles vertelde, maakte illustrator Anne Schneider een heel grote tekening van Uil.

Die tekening mocht samen met een exemplaar van het boek mee naar de locatie Hoorn-Centrum, zodat de bso-kinderen nog meer over Uil kunnen lezen.

En wist je dat Boekhandel Stumpel op het Grote Noord in Hoorn iedere laatste zaterdag van de maand tussen 11:00 en 12:00 uur een voorleesuur heeft? Alle peuters en kleuters zijn dan welkom!

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.