​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Maak je eigen natuurlijke sprookje bij Berend Botje

15-09-2017

Op zaterdag 30 september a.s. organiseert Kindercentrum Berend Botje Midwoud een open dag. De open dag staat in het teken van het thema ‘Een natuurlijk sprookje’. Van 10:00 tot 14:00 uur zijn er allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Kinderen, ouders, vriendjes, vriendinnetjes, buren: iedereen is welkom!

De open dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mogelijkheden voor dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang bij Berend Botje. Er is een feestelijk programma voor liefhebbers van knutselen, smikkelen, schminken, ravotten, ballonnen en nog veel meer. Er is van alles te beleven.

 

Je kunt een kijkje nemen in de groepsruimtes, een indruk krijgen van de sfeer en vragen stellen aan de pedagogisch medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de activiteiten die zij dagelijks met de kinderen ondernemen.

 

Kijk voor meer informatie ook op www.berendbotje.nl.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.