​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Meespeelochtend bij Peuterspeelgroep Aartswoud

15-06-2018

Heb jij of ken jij iemand met een zoon of dochter van (bijna) 2 of 3 jaar? Kom dan eens kijken hoe leuk het is bij de peuterspeelgroep van Berend Botje! Op dinsdag 19 juni én donderdag 19 juli organiseren wij van 9:15 tot 11:00 uur een meespeelochtend. Tijdens deze ochtend kan je samen met je peuter kennismaken met ons. Wij kijken er naar uit, komen jullie ook?

Wist je dat kinderen die naar de peuteropvang gaan de stap naar de basisschool veel makkelijker maken? Op de peuterspeelgroep, voorheen peuterspeelzaal, doen kinderen van 2 tot 4 jaar veel nieuwe vaardigheden op. Door samen te spelen, zingen, luisteren, dansen en knutselen, leren de kinderen contact met elkaar maken, samenwerken en samen delen.

Tijdens de meespeelochtend kunnen jij en je kind zelf ervaren hoe het er aan toegaat op de peuterspeelgroep. We organiseren iets leuks voor de kinderen en voor de ouders staat koffie en thee klaar. Aanmelden is niet nodig, onze ervaren pedagogisch medewerkers staan voor jullie klaar.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.