​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Megazandbak tijdens beachvolleybaltoernooi groot succes!

03-07-2017

Tijdens het beachvolleybaltoernooi op 24 juni in Andijk, doken niet alleen de volwassenen het zand in; ook de kinderen konden zich heerlijk uitleven. Berend Botje was aanwezig met een megazandbak en zorgde met schepjes, vormen én schmink voor het nodige vermaak.

Feest!
Voor de derde keer werd op het parkeerterrein van Dorpshuis Centrum te Andijk het Beachvolleybaltoernooi gehouden. Uiteraard deed er ook een enthousiast Berend Botje team mee met de wedstrijd. Een week voor het terrein omgetoverd werd tot strand, werd Berend Botje door de organisatie gevraagd of ze met zo'n korte voorbereidingstijd toch iets leuks voor de kinderen konden organiseren. Daar gaven wij natuurlijk gehoor aan! Er werd extra zand besteld en met emmertjes, schepjes en kiepauto’s zorgde Berend Botje, als trotse sponsor van het evenement, dat de kinderen een fijne dag hadden. Ook konden de kinderen zich (laten) schminken. Wat een feest!

Samenwerking
Het was een geslaagde dag en Berend Botje kijkt tevreden terug op de fijne samenwerking met de organisatie.

 

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.