​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

ModderDag bij gastouder Melanie

01-07-2022

Hoera! Donderdag 29 juni was het nationale Modderdag, zo ook bij gastouder Melanie (At home gastouderopvang) in Purmerend. "Drie jaar geleden stond ik nog met mijn eigen kinderen in de modder te spelen en werkte ik nog in de kinderopvang. Nu heb ik, na corona, mijn eigen Modderfestijn mogen organiseren als gastouder" vertelt Melanie.

"En wat was het een leuke dag, voor de kinderen, maar ook voor ouders en opa's en oma's. Ook zij hebben flink aangemodderd! We hebben onder andere gespeeld in de zandbak en hadden een echt modderbad. De een ging voorzichtig aan de rand staan roeren met spatels en lepels en de ander ging zo met de billen in de modder zitten!

Zelf heb ik ook meegedaan met mijn voeten en kreeg ik andere volwassenen ook met mij mee. Dat vonden de kinderen eerst maar gek! Tot slot hebben we met modder geverfd; de een met een kwast en de anderen durfden het aan om met handen in de modder te gaan. Het resultaat mag er zijn! Wij hebben een fantastische dag gehad en gaan dit volgend jaar zeker weer doen!"

Melanie, gastouder

Terug naar overzicht