​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Modderdag bij Robbedoes

29-06-2017

Op donderdag 29 juni 2017 deed peuterspeelgroep Robbedoes mee aan de Nationale ModderDag: dé dag waarop kinderen alles ontdekken over modder. Bijvoorbeeld hoe je ermee kunt spelen en wat de aarde betekent voor ons dagelijks leven.

Zintuigen
Tijdens ModderDag ervaren kinderen modder met al hun zintuigen: voelen, ruiken, horen, proeven en zien. De kinderen gingen aan de slag met emmers modder, speelgoedbeestjes, de zandtafel gevuld met modder en water enz. Alle handen, kleren en schorten mochten heerlijk vies worden.

Vies worden mag!
Als kinderen lekker kunnen aanmodderen, neemt de kwaliteit van hun spel toe. Ze hoeven zich dan niet druk te maken om vlekken en vieze kleding. Bij Kinderopvang Berend Botje vinden we het heel belangrijk dat er veel wordt buiten gespeeld. Ook met minder mooi weer proberen we dagelijks een moment te vinden om even naar buiten te gaan.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.