​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Mooie deals op Westfriese Beursvloer

05-12-2018

Onze collega Marion Breg bracht pasgeleden een bezoek aan de Westfriese Beursvloer en sloot daar een aantal mooie deals, de zogenaamde ‘matches’, voor Berend Botje. Tijdens dit evenement krijgen maatschappelijke organisaties en bedrijven op een leuke manier de kans iets voor elkaar te betekenen. Dit alles gebeurt met gesloten beurs.

De 9e editie van de Westfriese Beursvloer vond plaats op 22 november. Dit jaarlijks terugkerende maatschappelijke evenement, dat sinds 2010 wordt georganiseerd door Vrijwilligerspunt, werd ook dit keer weer druk bezocht. Op de beursvloer krijgen maatschappelijke organisaties en bedrijven uit de regio West-Friesland de gelegenheid om hun vraag en aanbod zo goed mogelijk op elkaar afstemmen. Zo kan een bedrijf bijvoorbeeld een product of een advies leveren met als tegenprestatie een bezoek aan een kinderboerderij of een zelfgebakken taart. En alles met gesloten beurs!

Uiteraard ontbrak Berend Botje niet op dit evenement. Marion Breg schoof aan tafel bij diverse lokale bedrijven. Dat leverde haar de volgende leuke deals op:

  • Met het bedrijf Pop Vriend Seeds uit Andijk is afgesproken dat zij een groentezadenpakket voor onze moestuin(en) levert. Hoera! Pop Vriend Seeds had er geen tegenprestatie voor in gedachten. Marion stelde PR als ruilmiddel voor. 
  • Een enthousiast team van Dagbesteding Leekerweidegroep uit Wognum zocht inpakwerkzaamheden. Zij komt Berend Botje helpen met het inpakken van bijvoorbeeld kaartenpakketjes. De Leekerweidegroep zorgt op haar beurt voor koek voor bij de koffie.
  • Verzorgingshuis Wilgaerden in Wervershoof trakteert onze peuters op fruitspiesjes, als zij een bezoekje brengen aan de ouderen. Zij vinden het fantastisch als er kinderen langskomen om samen liedjes te zingen.
  • De kinderen van Berend Botje mogen op bezoek bij Kinderboerderij SKIK in Hoogkarspel! Kinderboerderij SKIK zocht leuke activiteiten voor kinderen tijdens hun 10-jarig bestaan in augustus 2019. Berend Botje stelt een limonadekoe en springkussen beschikbaar. Ook zorgt zij voor ballonnen.
  • Berend Botje helpt Kinderkledingbank Stede Broec met hun inzamelingsactie voor (tweedehands) pyjama’s en eventueel andere kleding met als tegenprestatie PR.

Wat een goede deals! 

Na de beursvloer heeft Berend Botje Stichting Unu Pikin blij kunnen maken met een groot speelhuis met glijbaan voor kinderen in Suriname.

 

 

Terug naar overzicht