​​​​​​
Aanmelden kinderopvang!

Naar de dierendokter

12-10-2018

We kregen bezoek van een dierenarts vanwege dierendag. Nadat de dierenarts bij ons op bezoek was geweest, gingen wij twee dagen later zelf op pad naar de Dierenkliniek in Enkhuizen.

Alle kinderen namen hun knuffel mee naar het kinderdagverblijf, want de dierenarts kwam langs. De kinderen mochten zich verkleden als echte dokters en hun zieke knuffel beter maken. De knuffels kregen een verbandje en een prik. Ze gingen er helemaal in op.

Twee dagen later mochten we bij de dierenarts op bezoek. Dat was spannend. Hoe zou het er daar uit zien en wat doen ze daar allemaal? We gingen lopend naar Dierenkliniek Enkhuizen. Daar mochten we de wachtkamer en de spreekkamer zien. De dierenarts legde uit dat ze kunnen luisteren naar het hart van de dieren en in de oren kunnen kijken en de nagels kunnen knippen. Buiten stond een paard met een blauw verbandje om zijn been. Dat vond iedereen wel zielig. Gelukkig wordt hij weer beter, net als de knuffels.

Terug naar overzicht
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. Lees hier ons cookie statement of onze privacyverklaring.